.

Jag förstår inte hur du tänker. Jag har försökt, jag lovar men ingenting av det du sa verkar rimligt.

Clocks

Har inte orkat skriva på ett tag. Kortfattat. Helgen har varit bra, många skratt, många bra personer :)

Min dag har sett ut ungefär såhär. Tid hos sjukgymnasten klockan 11, sen tog jag bussen in till stan och mötte upp Carro. Vi gick vidare till Åhléns och inhandlade den  viktigaste detaljen till våran fina Halloween klädsel. Heh.
Efter ett tag på stan så träffade vi Tina också.

Vet inte riktigt vad som händer ikväll, det kanske blir bio, inte helt fel.

25 okt

Tillbringade min fredag kväll och natten i en stuga mitt ute i skogen tillsammans med Elin och en bunt 7-8 åringar. Ett rent helvete! Näe, det var rätt så mysigt, dom är ju som söta och lite smått charmiga dom där ungarna fast i en rätt så jobbig ålder. Det gick då bra.
Jag tycker inte om barn i vanliga fall. Visst dom är söta, ingen tvekan om saken men dom är också fruktansvärt odrägliga! Barn som skriker måste vara bland det värsta som finns, och dom som ifrågasätter allt och alla vill man ju bara strypa. Så länge dom inte pratar eller skriker går det bra.

Skönt med höstlov, i morse kom Hanna upp från Halmstad! Hon ska vara här hela lovet tror jag. Det ska i alla fall bli grymt kul att träffa henne igen, det var nog 3 år sen sist!



Men Carro!? Hur blev det ikväll? :-D


Torsdag

Nu är jag minsann mätt och belåten, sitter är och lyssnar på musik och snackar lite med Sophie :)
Funderar på att läsa ett tag, ska lämna in en bokrecension om ett inte allt för långt tag på en bok som jag knappt börjat läsa. Jag som läser så sakta också!

Halloween snart. Längtar. Carro har sett ut den perfecta utstyrseln åt oss, hehe. Det kommer bli riktigt bra det här, måste bara kirra lite money.

Imorgon ska vi i alla fall till Luleå med klassen. Vi ska besöka Teknikens hus och något annat ställe, och så blir det förhoppningsvis en sväng på stan också.

Empty Apartment

Inga lektioner idag heller, endast ett studiebesök på Helikopter reklambyrå som varade i lite mer än en timme. Det känndes grymt skönt att få ta 11.30 bussen hem och bara ta det lugnt. Resten av min dag har till större delen bestått av musik lyssnande, har rensat igenom min ipod/mp3 också.





. . .

SAKER OM DIG SJÄLV:
1. är du singel? jo
2. är du lycklig? inte direkt
3. är du uttråkad? nä :)
4. är du ledsen? inte just nu
5. är du italienare? nono
6. är du cooling? men ja!!!

SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV:
1. tror du på kärlek vid första ögonkastet? jo
2. har du någon gång blivit sårad? ja
3. har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? jodå
4. har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? säkert
5. har du strulat med någon under de två senaste veckorna? nja, tror inte det
6. gillar du någon just nu? jag gillar alla

SENASTE
1. telefonsamtalet du fick? dadi eller så tina
2. personerna/personen du var med? sandra och sophie på stan idag :)
3. roligaste grejen som hänt? prom med tina, hehe! flummigt!
4. personen du smsade: orkar inte kolla
5. du tillbringade natten med? mitt täcke och min kudde och med mobilen i handen
6. du kramade? carro :-D

.

Ursäkta det ytterst flummiga inlägget från igår kväll, haha. Vi hade dock kul!

Klockan 10 i morse skulle vi samlas på PT, det var något slags studiebesök. Sen gick vi alla och käkade lunch på stan och jag och Emelie tog bussen hem 13.50.

Se så stora händer han har

Är hos Erika nu. Vi har börjat kolla på OC season 1, själv har man sett den minst 5 gånger men det är ändå grymt bra! Vi har som mål att hinna se åtminstone 15 avsnitt om vi så ska vara vakna hela natten. Det blir att fortsätta vårat maraton på onsdag, alla boxarna ska av värkas inom en kort framtid.



Frida&Erika filosoferar!
Vi har stört oss väldigt länge på chipspåsarnas överdrivna volym i jämförelse med påsens verkliga innehåll.
En 200-gramspåse av valfritt märke & smak är en mycket dålig investering med tanke på dess pris & innehåll. Kvällen till ära införskaffade en chipspåse av märket OLW, smak: Sour cream and onion,prisatt till 23.90 riksdaler. Vi ska gå rakt på sak: VARFÖR I HELVETE kan dom inte fylla påsen till över 30% åtminstone!!
Det var det vi har spekulerat kring hela  kvällen, vi hoppas att vårat budskap ska nå fram till den önskade målgruppen på män mellan 15-20 år.

Det var allt för den här veckan. Nya spekulationer redovisas redan kommande onsdag.



______

E - Han adda mig på msn!
F - Är han snäll?

"Det är insidan som räknas"

.

Har suttut i lilla samlingssalen hela dagen, 3 stycken föreläsningar och många fler blir det underveckan. Väldigt drygt, när man kollade sig omkring i rummet så var det de här man såg: x antal uttråkade ansikten, folk som satt och höll på med mobilerna och några stycken som sov. Jag var en av dom som lekte med mobilen, jag och Soppe inledde en QuadraPop tävling, för tillfället ligger hon i topp men vänta bara! Vi har som sagt många föreläsningar och en hel del tid att slö död på under veckan.

Nu ska jag plocka ihop lite saker och en bege mig till Erika, vi ska ha OC maraton all night long :)


Söndag

Gårdagen blev oväntad men ändå bra. Lång promenad med Tina och Johanna, sen på kvällen följde jag Tina, Emma och Cissi till Nodo. Senare under kvällen hamnade vi på en fest i Rosvik.

Känner mig sjuk idag, men det är ok. Ska snart käka grillat med strips och annat gott, sen ikväll ska jag bara se film och sitta här.

.

Jag kommer ihåg första gången jag träffade dig, för 10 år sen nu. Det var du och jag. Alltid tillsammans redan från första dagen. Alltid.
Nu känns det bara tomt, jag vet inte om jag ska vara arg eller ledsen eller både och. Jag känner ingenting.
Jag har försökt gråta som jag gjort så många gånger förut, men den här gången gick det nästan inte. Trots det du sa.  Det är som att jag inte har några tårar kvar för dig, det har bara blivit färre och färre för varje gång. Men nu kommer allt på en gång, nu vill jag bara göra mig av med det som finns kvar. Jag orkar inte gråta mer för dig.

Jag hatar mig själ, så mycket, för jag kommer aldrig att sluta älska dig.

17 okt

Gårdagen var tänkt så här. Efter skolan skulle jag Carro och Sophie gå till Coop och köpa lite food, dricka, candy osv  för att sen fara hem till Sophie och lagatmat och sen ta det lugnt med film och så på kvällen.
Men.. Sophie kom aldig på skolan eftersom att hon var sjuk och hade haft feber hela natten.
Så där stod jag och Carro "Vad ska vi nu göra?". Efter långa funderingar så bestämde vi oss för att ta bussen till Munksund för att Carro skulle ändå träffa Petter där och fixa lite saker med han, så det gjorde vi.

När allt väl var fixat så var klockan ca 4 och det kurrade i magarna, så vi ringde Sophie för att höra om hon var kapabel till att komma och käka en Pizza med oss på Hawaii. Det hela slutade med att vi bestämde att jag och Carro skulle gå till Sophie vilket var en väldigt korkad ideé. För det första var det svinigt kallt och för det andra så var det ingen av oss som direkt visste vars hon bodde, bara att det var långt.
Vi började i alla fall gå i rätt riktning men vi insåg snabbt att det aldrig skulle att gå, vi var inte klädda för någon fjällsvandring direkt. Efter en stunds vandrande hittade vi en busskur och såg då att det som tur var gick en buss som vi skulle kunna ta för att slippa gå riktigt så långt som vi tidigare tänkt. Vi råkade dock hoppa av en hållplats för sent men hur skulle vi kunnat veta det.. På något sätt så lyckades vi i alla fall komma fram till Sophie efter en lång tids sökande.
Det är verkligen ett under att vi hittade, det är nästan så att man är lite proud! Eller ja, det var nog mest Carros förtjänst men i alla fall.

Efter ett tag hos Sophie så for vi och handlade och sen lagade vi våran middag som sen serverades vid 8 tiden. Middagen bestod av fläskfile, strips, sallad och majs, det var så grymt gott! Jag och Carro som var utsvultna redan vid 4!
Sen såg vi film, talkade och käkade candy hela kvällen. Det hela slutade bra trots allt! ;)

Coldplay - Fix you

Matte prov i morgon, kul kul. Jag fattar verkligen ingenting. Fail!
Jag har i alla fall kvällen att se fram emot,  tjejmiddag med Carro och Sophie :)

Det är ändå meant to be tjejer

Min dag:  Datakunskap med "Killerboii" (Krister) vilket betyder - chill lektion. Jag, Soppe och Carro satt och kollade runt på lite resemål som vi planerar göra i framtiden. Hehe.
Efter ca halva lektionen gick vi och käkade på max, och sen matte. Slutade 13.50.


Jag måste sluta, känner mig så grymt sliten inte trött direkt men sliten. Måste börja sova annars kommer det här bli jobbigt.


Haha. Jag älskar det här, att veta.


.

Vaknade upp klockan 7, grymt hungrig och med en fruktansvärd headache.
Jag orkade inte ens ta fram smöret från kylen så det blev en hård äcklig macka utan smör till frukost, som jag dessutom kastade efter ett tag. Orkade inte tugga.  
Tröttheten och huvudverken har följt mig hela dagen, jag var verkligen tvungen att anstränga mig för att hålla ögonen öppna under engelska lektionen, och då såg vi ändå film! Inte allt för tråkigt liksom.

Måste börja med min "Book Presentation" till engelskan, vilket sömnpiller! Allvarligt talat, bok recensioner måste vara bland det tråkigaste man kan skriva.. (?)

. . . .


Historien om chokladnallen

Måste bara lägga upp den här lite smått brutala historien som min bror skrev för 10 år sen, svenska är inte den bästa inte heller meningsuppbyggnaden men här kommer den.

Historien om chokladnallen.

Björnen i skogen med fem bröst. (han syftade/syftar på haribo godis nallarna i olika färger)
På morgonen, det var inte mörkt Martin och pappa smög och smög på räven och björnen.
Pappa skjute med rävbössan så den flög upp i lufte och bankade in i ett träd med huvudet och landade på isen så hårt så hårt så den svimmade. Martin var målvakt och la sig på björnen och räven, satte säckar på huvudet så den inte skulle smite. Då tar vi fram en kniv och skalade av skinnet, huvudet, dom 5 brösten, skruvarna och svansarna stoppar dom i en påse och grillar upp dom.
För att få björnen och räven platta så körde vi över dom med däcken. Då pruttade och hostade dom. Martin gav dom hostmedecin och den var starka. Kötten från magen grillade vi och åt opp.

PS. Björnen och räven kom från sverige. Dom åt korv och bubbeldricka "starkt". DS.
9/4 - 98


Hehe.. ja. Vilken fantasi en 4 åring kan ha. Dock inte han som skrivit ner det här som ni kanske förstår,  men den är nerskriven med hans ord. (som om man inte ser det, haha.)

Söndag

Ja.. söndag, idag ska jag faktiskt göra något mer än att bara ligga och dega framför tv'n som jag gör varje söndag.
 Pappa och brorsorna kommer hem från Stockholm och Martin fyller 14 så det blir att fira han och sådär. 
Hade tänkt hinna med en promenad också, en långpromenad. Jag har verkligen mycket att tänka igenom, måste rensa tankarna lite.


.






Jag gillar dom här!

VAD
vad åt du senast? en halv kexchoklad, gott! :)
vad drack du senast? vatten.
vad är det för färg på dina byxor?  svarta.

vad gillar du mest med skolan ? klassen ffs! alla är så kung liksom!
vad har du på fötterna? sockar.
vad är din favorit färg? vet inte.
vilken film såg du senast? kikade lite på "Prinsen och jag"  igår kväll.
vad hör du just nu? Kat DeLuna - Run the show.

VAR
var går du i skolan? backa.
var är din telefon? den ligger här bredvid mig.
var är din mamma? nere i köket tror jag.
var sover du? på golvet efter skolan, det är bekvämt!
var handlar du mest? gina, och på typ ica.
var fick du tag i tröjan du har på dig? H&M.

VEM
vem är i rummet med dig? ingen.
vem fick du senast sms av? Jonte.
vem tänker du på nu? ingen för tillfället.
pratade du senast i telefon med? Tina.
vems hus var du senast i? Tinas.
vem önskar du var med dig nu? nja, känner inte för att vara social just nu..
vem är din favoritsläkting? haha, farfar.
vem i din skola går dig mest på nerverna? man ska älska alla, vilket jag gör! jag tycker speciellt om glaséntrearna <3

JA- OCH NEJ-FRÅGOR
cyklat utan händerna: yes.
gråtit en hel natt: yes.
druckit så du spytt: nja, inte direkt :O
åkt vattenskidor:  nope.
åkt rullstol: ja.
gjort en bakåtkullerbytta: yes.
köpt lösgodis för över 50 kr: jodå!
önskat att du var det andra könet: säkert det.
velat vara ett djur: haha, nja..
tänkt dig en kompis i rosa kanindräkt: så klart! varje dag!
tyckt Harry Potter är bra: men ja! kingen ju!
hatat choklad: nono!


VEM
pratar du med på msn just nu? Alex, Carro och Sandra.
ringde dig senast? Tinaaa.
pussade dig senast? inte säker, men det var säkert Soppe, hehe.
vill du kasta en sten i huvudet på? what?
saknar du mest just nu? Sara.
är din bästa vän av samma kön? vill inte yttra mig om det.
är din bästa vän av motsatta kön? inte den heller.
ska du träffa imorgon? mina classmates förhoppningsvis.
umgicks du med senast? promenix med Tina.
sov du med senast? sov hos Tina senast.
festade du med senast ? Tina, Carro, Sophie, Denice å Petter + massa andra randoms och inte randoms. haha!


No you don't know what it's like

Yayyy, jag är helt happy idag! Nu snackar jag som Carro också men jag måste, det är de bästa sättet att uttrycka sig på. Nej, men jag känner mig verkligen glad idag! När jag tänker efter så har jag varit så här allmänt glad och sprallig nästan hela förra veckan också! Fattar inte vad det är med mig, bryr mig inte heller, det är bara skönt att vara så här glad för en gångs skull.

Utöver det så gick provet idag gick bättre än vad jag hade väntat mig måste jag säga, men lång ifrån bra. Är dock lite besviken på en viss Carolina och en viss Sophie som övergav mig och var .. hmm, ja.. sjuka dagen till ära! Haha, ja nä, har inget mer att tillägga så jag avslutar här.

åhhhhh!

Det här är bark, bark bark bark! Vaför började jag inte plugga igår? Varför lär jag mig aldrig att jag inte kan pressa in 100 tals namn och årtal osv på en och samma kväll? Jag menar ska det vara så svårt att inse efter liksom 16 år med mig själv.. minus kanske 10-12 år där man egentligen inte behövde lära sig så mkt, i alla fall inget som man var tvungen att memorera och föra ner på papper. Men nej, det är ju uppenbart att jag verkligen inte har lärt mig något alls!
Det känns liksom extra surt eftersom att jag vet att i fall jag hade börjat lite igår så hade jag kunna allt vi det här laget, det är egentligen inte speciellt svårt så!
Näe fan alltså! Nu ska jag gå och plugga in namnen på alla miljarder grekiska gudar! Hoppas ni har en fin kväll, det kommer jag att ha.

.

Lalalalalalalala! Jag måste plugga till svenska provet i morgon, typ antikens grekland, jag som trodde att det var historia. Tydligen inte.


Jag borde komma på en rubrik..?

Min helg har varit bra..
I fredags festade vi några stycken hos tina, sen drog vi in till stan ett tag. kul var det i alla fall, haha! 
Igår där emot blev det en lugnt kväll tillsammans med Jessica och Elin, vi gjorde verkligen ingenting, eller jo! Vi såg en film och så tittade Soppe, Linn, Wede och Simon förbi en snabbis, men annars inget. Gick typ och la mig vid 5 eller något sånt, fråga mig inte varför. Så idag är man trött, jag som hade tänkt vara duktig och plugga till svenska provet som är på tisdag. Det sket sig ju.. 
 


Utfyllnad

Stava ditt namn utan några a:
frid

Har du ont någonstans just nu?
ryggen, som alltid..

Är du singel?
jo.

Vad är ditt favoritnummer?
haha, ingen aning.

Favoritfärg/färger?
svart, jag är emo ;)

Hatar färg/färger?
tycker om färg!

Vad lyssnar du på just nu?
ljudet från tv'n.

Är du nöjd med ditt liv just nu?
kan jag inte påstå.

Vart önskar du att du var nu?
någon annanstans, något varmt ställe.

Vad borde du göra just nu?
pluggggg!

Kan du nå dina fötter med raka ben?
yes.

Rakar du benen?
haha, men ja.

Är du kär i någon?
nej

Kan du skruva tungan?
det tror jag!

Har du någonsin velat bli läkare?
nja, jag ville bli veterinär för länge sen.

Tror du på gud?
nope!

Vad drack du senast?
te, till frukost.

Vem pratade du senast i telefon med?
erika..

Har du några tatueringar? isf vart?
nej, men vill ha!

Har du rakt eller lockigt hår?
lockigt, inte jätte mycket då men..

Är du glad?
nej. inte direkt.

Är du piercad någonstans? Isf vart?
nja, eller bara i öronen.

Vad har du för planer för ikväll?
inga! :)

Hatar du folk som ljuger?
alla ljuger, så är det..

Föredrar du "mjuka" eller "tuffa" killar?
haha, vilken fråga! inte vet jag, en blandning.

Föredrar du blonda killar eller brunhåriga?
hm, båda är fint.

Har du gjort något som du inte kommer kunna förlåta dig själv för?
nja, inget jag kan komma på!

Har du nånsin kysst mer än två personer på samma kväll?
ja!

Har du någonsin varit helt förkrossad?
ja.

Har du någonsin velat ha någon som du vetat att du aldrig kan få?
ja.

Hur är det mellan dig och dina föräldrar?
ärligt talat, skit!

Tycker du om ditt liv?
asså, delar av det är väl bra.

Vad tycker du mest om i ditt utseende?
inget!

Förlåter du eller glömmer du?
beror på.. båda.

Har du mest tjejkompisar eller killkompisar?
ärligt.. vet jag faktiskt inte!

Har du någonsin masserat någon?
hahahaha! 

Vad är du rädd för?
mycket.

Har någon försvunnit ur ditt liv?
ja..

Har du någonsin haft någon på hjärnan som du bara inte kan släppa?
jo!

Önskar du att du var kändis?
det har man väl gjort någon gång.

Önskar du att du var en av motsatt kön?
nope.

Lyssnar du på låtar som får dig att tänka på gammal kärlek?
nja, eller va?

När grät du senast?
idag.

Sometimes I just feel like screaming

Tog 13:50 bussen hem idag och hoppade den 2 timmar långa drama lektionen pga ryggen.. Nu har jag i alla fall införskaffat ipren så det ska nog bli bra. Hursomhelst. Idag hade jag tänkt ta tag i lite läxor osv, engelska läxa, läsa klart en boken på engelska och förbereda ett tal, det känns tungt men jag måste! Jag måste sluta skjuta upp allt hela tiden, borde verkligen skärpa mig, fast det har jag väl i och för sig sagt hela högstadieperioden också så.
Näe, men det är väl lika bra att sätta igång om jag ska få något gjort.


22.57

Fan vad jag hatar det här. Varför gör du såhär mot mig.. Jag klarar det inte, du gör det så mycket svårare än vad det redan är. Jag vet inte ärligt talat inte vad jag ska göra, jag ser vad som håller på att hända men jag kan inte göra något åt det när du inte ens verkar vilja försöka. Jag vill kunna skita i det men det går inte, har varit med om för mycket tillsammans med dig för att bara kunna lämna allt bakom mig...
 Ja, nä.. Jag vet inte helt enkelt!


.

Uttråkad var ordet. Sitter typ här och gör ingenting, jag har egentligen hur mycket som helst som jag borde göra men jag pallar inte.
Min dag har i alla fall varit bra,  har vandrat omkring på stan och käkat lunch tillsammans med Carro, Sophie och Tina. Ingen skola heller somsagt, härligt. Kort inlägg jag vet.

RSS 2.0