30 Dec

Nyår snart vilket har betytt panik för min del. Ingenting har gått rätt, först barkade våra allra första planer som vi bestämde långt i förväg. Efter det så har allting varit oklart tills idag, nu är i stort sett allt fixat. Kläder, de drickbara (en del av de iaf. Tack!), "middagen", förfest och slutligen storfesten. Har till och med lyckats kirra stjuss vilket visade sig vara svårare än vad vi från början trodde. Känns ganska lugnt.. bara ingenting skiter sig nu.

Igår for jag och Erika in till stan för att se Kevin, Alice och Robin. Sen gick vi och åt tillsammans med Carro och hennes syrror. När de andra skulle hem träffade jag som tur var Sophie och Isabel som fick hjälpa mig att hitta lite nyårs kläder. :)


27 Dec

Kom mig i säng kring 3 efter att alla hade farit, somnade inte för än närmare 6 ändå.

Har varit ute på prom i ca 2 timmar nu så jag känner mig kanske så sliten och trött. Inte för att det var jobbigt utan mer för att jag alltid blir trött av att vara ute, haha. Nu ska jag ta en dusch innan maten och sen ikväll blir det bio.

26 Dec

Filmkväll klockan 20.00 med massa härliga människor så det blir förhoppningsvis en bra kväll. :) Nu ska jag gå och möta Erika.



25 Dec

Gårdagen var helt ok, mycket god mat och till större delen fina julklappar.  :)

Sitter och ser Polarexpressen och om ett tag kommer Elin hit så det blir mer film under kvällen.  Allt jag hade att säga. Puss på er.




24 Dec














God Jul!

22

Jag tror ärligt talat att jag aldrig har haft så här tråkigt i hela mitt liv.

22 Dec

Lång natt, gick och la mig klockan sex i morse och vaknade för drygt en timme sen. Har inget speciellt för mig idag så jag tror att jag ska ta tag i städningen av mitt rum, det ser förjävligt ut. I stort sett hela garderoben ligger utspridd på golvet. Aja, det är väl bara att sätta igång då.

Mhm.

Ligger här och väntar på att Erika ska komma hit och se film med mig. :)



21

Du är stark. Jag finns här om du behöver mig.


21 Dec

Ganska så trist och meningslös dag. Vaknade klockan 12, åt frukost och for till sporthallen för att se brorsans bandy match. När jag kom hem igen kring 2 lagade jag mig lite mat och kröp sen ner i sängen igen och sov tills middagen serverades kring 5. Resten av dagen och kvällen har jag suttit här, sett film och bara tagit det lugnt. Jag har inte orkat göra någonting speciellt, har varit trött och hängig  hela dagen så det kändes lika bra att  bara stanna hemma.


20 Dec

Vaknade av väckarklockan vid halv åtta tiden i morse, död. Åkte sen med Pappa till Hortlax skolan för att se det årliga Julspexet tillsammans med Carro och Erika. Vi började inte för än ett idag så efter spexet tog vi bussen in till stan där vi  inhandlade de sista julklapparna och käkade frukost på Sublan för att sen bege oss mot skolans första och enda lektion, fika.

Efter skolan blev det mer omkringvandrande på stan med Sophie, Carro, Wede och Nico innan jag beslöt mig för att ta 16.15 bussen hem. 

Kvällen har jag spenderat tillsammans med Carro och Sophie.


18 Dec

Middagen stod framdukad när jag kom hem från skolan närmare 5 någonting. Lax och potatis. Just nu ligger jag och käkar pepparkakor och dricker mitt dagliga kaffe mot huvudverken. Sitter också och snackar med Carolina i Vent (HAHA), diskuterar ännu obestämda nyårsplaner osv.


Jo, fan. Har tappat min mobil. Orkar inte dra hela historien om hur jag tror mig ha tappat den under bussen, den är hur som helst borta och jag kommer troligtvis inte att hitta den heller. Jag skiter i själva mobilen, den vill jag ändå inte ha, det är mest alla kontakter och annat innehåll jag oroar mig för. Jag har i alla fall beställt ett nytt kontantkort nu så mitt gamla nummer kommer jag kunna behålla, något som känns jävligt skönt.

Imorgon börjar vi i A gruppen inte för än klockan 13.00 då vi alla ska samlas och ha julfika tillsammans med 2orna och 3orna. Före det ska jag och några  andra från klassen se årets Julspex som de gamla Hortlaxelever vi är.  Sen efter skolan ska jag på stan och inhandla de sista julklapparna med eller utan sällskap (?).


17 Dec

Gick på lite julshopping med Sophie, Carolina och Towe idag efter (och under..) skolan.
 Själv hittade man då ingenting, kanske var lika bra det med tanke på hur lite pengar jag har kvar. Det får bli billiga julklappar i år "det är tanken som räknas" liksom.




.




(lördagen)

16 Dec

Har suttit här vid datorn i stort sett hela dagen, så som alla andra dagar.
Jag har så tråkigt nu för tiden, uttråkad och rastlös. 

Just nu sitter jag och fikar till Titanic på kanal 3, ska försöka ta mig i säng efter det men vi får se. Har trots allt "sovmorgon" till halv 10 vilket betyder att jag måste upp senast klockan 8 för att hinna med bussen.
 Det ska minst sagt bli skönt med jul lov, jag vill bara få slippa allting just nu.



 

15 Dec

I lördags blev det festande hos Sophie, det mesta var väl ganska så bark men ja.


På söndagen ringde Sophie och frågade om inte jag ville komma och se film med henne under dagen, något jag inte kunde tacka nej till. Väl där gick vi och köpte chips, godis, dricka och Sophie beställde mat. Sen blev det filmtittande, först såg vi Twilight (jävligt bra) och efter den Barnhemmet.
 
Nu ska jag snart ta en dusch för att sen bädda ner mig i sängen och slå på en film.


12 Dec

Har precis kommit hem från skolan och ska snart sätta igång med lite mat innan Carolina kommer. Kring 8 halv 9 ska mamma få stjussa oss till Sophie där vi ska ha lite tjejmys och Sophie ska få klippa och färga mitt hår. Lite senare under kvällens gång kanske vi tittar förbi David där han, Sandra och Emma kommer att befinna sig. Trevligt, trevligt.

11 Dec

Både prov och uppspelning av våran "Julkalender"  på dramat idag, det gick bra båda delarna. Just nu sitter jag och kollar lite på mtv, äter julfika och tar det bara lugnt. 
Det var väl i princip allt jag hade att säga, inte så mycket och inget intressant.


10 Dec

Snart är det jul som alla vet så jag och Erika drog in till stan igår för att inhandla julklappar, jag köpte även en hel del annat "nödvändigt" som jag tyckte mig behöva. Hehe.

Idag blev det lunch på Viking med Sophie och Niklas, hm. 

Prov imorgon precis som i fredags och måndags. Jag har dessvärre inte orkat öppna boken än.


.

Kom mig inte i säng för än klockan 4 på morgonen och blev väckt klockan 2 idag, jag hade kunnat fortsätta sova till klockan 6 eller ända till imorgon om jag hade fått. Lika bra det, orkar inte vara vaken.

Måste plugga idag också, prov i morgon. Fan.

7 Dec

How did we get here
When I used to know you so well.

6 Dec

Ingen hockey igår, det blev att spendera kvällen med Carro och Petter, Idol, godis, film och GH 4.
Mysigt!

Ikväll blir det att umgås med Sophie och förhoppningsvis kommer Carro också.
Nu ska jag hoppa in i duschen.


5 Dec

Dagen började ju underbart med engelska prov och allt, det gick bark. Orkade inte stanna kvar på skolan efter det så jag Towe och Sophie gick in till stan och satte oss på Nodo med varsin kaffe kopp i handen, eller nja.. inte Sophie men.
Sen tog jag bussen hem halv 12 och nu sitter jag här och degar, vi slutar egentligen inte för än på 2 timmar men jag är ändå sjuk så.

Har lust att göra något ikväll, inte festa iaf. Jag kanske far på hockey om jag orkar men vi får se, är grymt trött och less på allt så om inte det så stannar jag nog hemma och sover.





4 Dec

Helvetes vad tråkigt jag har!  Sitter och pillar upp alla luckorna på min chokladkalender för att sen äta upp chokladbitarna en efter en bara för att hålla mig sysselsatt. Jag orkar inte sova heller, hade tänkt vara vaken och plugg men vi får se hur det blir med den saken. Puss på er.

Jag har tråkigt så..

DAGENS:

Klädsel:
Tights och långt linne

Frisyr: Som vanligt..(?)

Låt: Hm.

Tv: MTV

Vill ha: Sovmorgon och inga läxor

Tråkigaste: Plugga

Roligaste: Carro, Soppe, Nikls och David



SENASTE PERSON SOM:

Sov i din säng:
Det var jag för en timme sen :)

Såg dig gråta: Mamma och pappa

Fick dig att gråta: Carro och Sophie, fast av glädje

Fick dig att börja skratta: Det vet jag inte

Du gick på bio med: Johanna, Marcus och Viktor

Skickade ett SMS till dig: Andreas

Skickade ett lunarinlägg till dig: HAHA



HAR DU NÅGONSIN:

Sagt "jag älskar dig" till en pojkvän och menat det:
Nja

Bråkat med ditt husdjur: Haha, everyday!

Drömt om något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Det vet jag inte



EXTRA STUFF:

Vad är du mest rädd för:
Att växa upp

Vart vill du gifta dig: Ingenaning, utomhus kanske..

Vem hatar du verkligen: Några, eller tjaa

Varit kär: En gång

Kör du bil: Näe

Har du ett jobb: Tyvärr inte

Gillar du att ha folk omkring dig: Oh ja!

Är du ett hälsofreak: Nja, det kan jag nog inte riktigt påstå

Är du ensam nu: Ja

Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Ingen speciell



FAVORIT:

Rum i huset:
Mitt

Typ av musik: Allt, men mest rock/pop/blablabla

Parfym: Kommer inte på vad den heter just nu

Månad: Juli/Aug

Mat: Något med kyckling

Dricka: Cola

Godis: Choklad

Tidning: Läser inte så mkt tidningar.. men Aftonbladet

Film: Sorgliga, The Notebook

Djur: Hund och Katt



DE SENASTE 24 TIMMARNA, HAR DU:

Gråtit:
Ja

Köpt någonting: Ja

Varit sjuk: Typ

Sjungit: Nej

Sagt "Jag Älskar Dig": Skrivit

Velat säga till någon eller några att du älskar dem: Nja, haha.

Träffat någon ny: Näe

Saknat någon: Jo

Kramat någon: Jooo

Kissed someone: På kinden

Ätit: Ja


3 Dec

Beslöt mig för att ta en kort sovmorgon till 9 för att sen ta bussen in klockan 10. Väl framme så hade klockan hunnit bli halv och jag fick höra att vi tydligen inte haft någon datakunskap, jag valde verkligen rätt tillfälle för sovmorgon!
Sen var det bara att pallra sig in till stan igen till Davids lägga där Soppe, Carro och Niklas också befann sig. När jag kom fram så gick vi och köpte hem mat, det blev från Sunes den här gången. Efter maten var ingen av oss speciellt tagg på gå tillbaka till skolan för en ynka matte lektion, vi var både mätta och trött så vi la oss och sov i soffan iställt.

Nu har jag i alla fall lyckats ta mig hem lika trött och seg som jag varit hela dagen. Borde egentligen sätta igång med pluggandet men jag orkar inte just nu, sitter och gosar med kisse som förövrigt är både emo och gay för er som inte visste det.


Cp

Det känns som om jag ska svimma, det snurrar i skallen  och kroppen är alldelses slapp. Jag har ingen ork alls men jag har inte tid att vara sjuk om man nu kan kalla det de. Vi har engelska prov på fredag, det är grymt mycket man ska kunna och jag kan jävlat ingenting. Har inte ens orkat öppna boken och nu är min kropp helt ur balans, huvudet också för den delen. Det är knappt så jag kommer ihåg vilken dag det är.
Ska gå och ta en dusch och se om det blir bättre.





(Och en ego bild)

2 Dec

Det har varit dålig julstämning i mp1ornas del av ymer så vi bestämde oss för att fixa i ordning det lite genom att tatta en julgran eftersom att den vi redan har inte är den snyggaste. Efter lite funderingar beslöt vi oss för att slå på stort, glasentre-granen, den snyggaste och största (?) granen på hela skolan. Den är vår tänkte vi och drog oss bort mot storskolan för att sätta det hela i verket. Väl inne kollade vi läget och när kusten var klar samlades vi alla runt bytet, kontakten rycktes ur och 1-2-3 var granen ute ur byggnaden och inne i ymer. Eller ja.. så snabbt gick det inte. Det var ett jävla bök, speciellt att få in granjäveln genom dörren till ymer och sen upp på andra våningen utan att bli upptäckta.
Jag kan ju berätta att Stina blev måttligt nöjd med våran lilla cup när hon väl fick reda på att det var vi, men kul var det och barrigt blev det!  



(www.mediehororna.blogg.se)

1 Dec


Efter mycket snack, förvirrande och lite smått vrickade argument så lyckades vi få Stina att flytta morgondagens prov till nästa vecka, känns grymt bra.

Tja.. Jag tror jag flippar sönder om ni vill veta, skulle vara bra ha något eller någon att slå på, få ut alla agritioner!
Äh, det var allt.


RSS 2.0