Klassfest








30 Nov

Fan vad jag är sugen på ett Frisco mål, såååå jävla gott! Jag är inte ens hungrig.

Födelsedagsmiddag för Johanna igår på Thai Garden med Celia, Tina, Emelie, Isabell och Elle, sen klassfest hos David. Grymt kul, den bästa klassfesten hittills, lite bark på sina håll men annars så var det bra.

Idag blir det en typisk söndag, tror jag.. Måste plugga till provet på tisdag också. Fail.


.

Jag och Erika sitter och kollar på massa gamla filmer, just nu är vi inne på Bert. Grymt kul, speciellt när man är lite lagomt flumm trött. Haha. Erika berättar nu för mig att hon hade en liten crush på Åke, Berts kompis, han med maskarna ni vet. Vi får se vad nästa film blir,  det kan ju inte bli så mycket bättre än Bert. Jag menar killen är ju helskön!

Tack och hej leverpastej!


28 Nov

Kom nyss hem från skolan och nu ska bara kasta i mig lite mat för att sen bege mig till Hemmings mörka skogar. Det blir en myskväll hos Erika med film och massa flåd, precis som jag vill ha det! Hehe.
Det blev ett väldigt kort inlägg nu men ajja.

27 Nov

Toppen dag, det enda jag kan klaga på är den sista lektionen som i mitt fall är drama och en mycket dryg lektion på ca 2 timmar. Nu när jag tänker efter så kan jag inte komma på något som ska ha gjort den här dagen bättre än någon av de andra dagarna..

Har varit på motionssim i en timme tillsammans med Tina, jag tycker vi höll igång riktigt bra om jag får säga det själv. Känner mig ändå duktigt nu.. och utmattad på alla sätt och vis.

Oj vad allt känns bra. En bra skoldag (?!), motion, taggen för helgen som förövrigt består av massa film tittande med Erika, födelsedagsmiddag för Johanna och fest hos David tillsammans med alla mina underbara classmates.
Känns inte som att det kan bli så mycket bättre!


SAD

Jag har med hjälp av Carro kommit fram till att jag ( precis som hon) lider av SAD, alltså vinterdeprition.
Jag är trött, hängig och väldigt depp och det det beror tydligen på att ögonen får för lite dagsljus.

"Trots en lång natts sömn är personer som lider av SAD lika trötta när de vaknar som de var på kvällen när de gick och lade sig. Med den extrema tröttheten kommer håglöshet och nedstämdhet. Ingenting känns roligt och det är svårt att koncentrera sig."

Det stämmer inte riktigt när jag tänker efter, jag är inte speciellt trött trots att jag sover 4-5 timmar varje natt. Jag är mest bara rastlös och grymt uttråkad, det spelar ingen roll vad jag gör.

Jag måste börja hitta på saker att göra efter skolan i stället för att bara fara hem och dega framför tv:n, typ träna eller vad som helst. Ska snacka med Tina om hon inte känner för att återuppta våra promenader trots kyla och  snö!


26 Nov

Har mått allmänt dåligt hela dagen både fysiskt och psykiskt så jag tog bussen till farmor och farfar, vilade där och åt lite. Sen hjälpte jag farmor att byta gardiner, dammsuga och skura innan hon sjussade hem mig. Jag fick till och med betalt för det jag gjorde, 200 spänn är mkt för den som bara har 10 en kronor i plånkan. 
Förresten, vi fick tillbaka datakunskap provet idag.. MVG 31/32p. (+ att jag tar åt mig äran för Soppes MVG prov också, hehe.)

Mår lite bättre nu, tänkte gå ner och göra mig lite te, fryser.





(tjejen till vänster är en riktig hottie!)

25 Nov

Viktor skickade just ett inspelat samtal (en busringning) som jag fick i helgen, jävligt kul att lyssna på. Jag lät helvetes sur där i början av samtalet, man är inte upplagd för en massa fuckade busringningar när man sitter där med gråten halsen framför en sorglig film tillsammans med två av sina bästa tjej kompisar.  Det lät då som på killarna att de tyckte det var grymt roligt.. tur att man kan roa någon i alla fall.

Inga läxor i veckan tror jag, det enda som ska göras är min och Soppes redovisning i mk. Fast nästa vecka har vi prov i mp och i engelska, toppen!


Fan fan fan!
Varför ska du riva upp det igen, när jag äntligen börjat (försöka) vänja mig vid tanken. För det är det jag kommer måsta göra, vänja mig, men nu är det bara att börja om och försöka igen..


24 Nov

Måste skriva ytterligare ett referat till svenska, ska redovisas muntligt imorgon första lektionen. Jag hade stannat hemma om det inte var så att jag har utvecklingssamtal imorgon, vi får väl se hur det går. Jag orkar hur som helst inte skriva ett till referat, har inte ens hittat en tidningsartickel att referera. Ork it.

Here I go again..

Vinter är verkligen här nu, jag har som förnekat det för mig själv för att försöka hålla mig på bättre humör men nu går det inte längre. Det stormar utanför mitt fönster, snöstorm. Det kom en hel del snö igår också. Jag hatar vintern.

Jag har hunnit gråta mig igenom två till filmer den här kvällen, eller nja.. en i alla fall. Först såg jag "Bang bang you're dead", inte en sorglig film direkt men jag lipa under vissa delar i alla fall.
Sen fanns varken fantasin eller orken där så kvällens tredje film blev "A walk to remember", ett säkert kort.
Nog fick jag gråta alltid.

Nu är det dags att krypa i säng :)


.

Sitter och gråter till The Notebook, så otroligt fin film. Älskar den. Tror jag ska söka upp någon mer sorglig kärleksfilm, det är så skönt att få gråta. Eller någon låt.. jag gråter oftare till musik än till filmer av någon konstig anledning. 

Det känns bra med skola imorgon, tro det eller ej. 


 

23 Nov

Efter mycket velande fram och tillbaka om kvällens planer så hamnade jag och Tina slutligen hos Carro, där vi pratade, såg film och pratade ytterligare. Kom hem kring 2 och då plaserade mig i sängen med laptopen i knät.. och i morse vaknade jag upp i fel ände av sängen med datorn som kudde. Har ingen aning vilken tid jag somnade, jag vet att jag var vaken klockan 3 så jag kan väl ha somnade närmare 4. Känner mig ändå utvilad.

Nu ska jag gå ner och göra lite te.

Tjah!

Händer det något ikväll eller..?


 


22 Nov

Nu sitter jag här sliten, med en extrem huvudverk och en törst som aldrig verkar släckas hur mycket jag än dricker. En te kopp, en kaffe kopp och är nu inne på mitt 4 glas vatten. Ont i kroppen har jag också, men det är förhoppningsvis från styrke träningen vi hade på gympan igår. Ska söka upp en vatten flaska, orkar inte springa och fylla på mitt glas fler gånger. Hade.

.

Jahapp, nu har  Erika utmanat mig.. 7 sanningar.

Sanningar om mig:
1. Jag är ganska så töntig.
2. Jag är inte speciellt förtjust i julen.
3. Jag fullkomligt älskar min klass.
4. Jag är rädd för att växa upp.
5. Jag är cp mörkrädd.
6. Jag tycker det är mysigt att åka buss.
7. Jag är ganska mycke datanörd. hehe.

Hm, jag utmanar Carro, Sandra B och Sandra K.

I väntan på bussen









luftens hjältar

yoo pojkar ;> med luftens hjältar i mina hörselkåpor och frida i mina hyttgluggar blir jag nostalgisk på ett halsbrytande sätt, en nivå som inte ens resten av klassen tillsammans kan nå upp till. jag vet inte ens vad jag har skrivit nu, blev från början beordrad till att skriva ett inlägg eftersom frida själv uppenbarligen inte orkade ;)
lyssna på joelbitar-introt på youtube, så får ni något att håna.

ciao/ sandrabanana

20 Nov

Dagen har bestått av heta diskutioner om bland annat invandring och homosexuella, vilket jag och resten av a) gruppen hade starka och varijerande åsikter om. Vi har också ätit på max idag, förvånande? Nej, inte direkt. 
Idag hade jag i alla fall tänkt träna, det behövs kan jag lova! Fyfan vad det behövs. 

(På dramalektionen idag)
I dagens runda löd frågan..
" Vilken kroppsdel skulle du kunna ta bort och klara dig utan?"
Det kom några olika svar som till exempel, tår, naveln,
knän, överläpp, en sa skinkorna..men Amanda, hon kan vara utan sina blygläppar!

All time low - Dear Maria count me in

Nu är jag riktigt stolt över mig själv, oj oj. Efter middagen satte jag mig ner på golvet i mitt rum och skrev klart den sista av de 3 texterna vi skulle referera till svenskan.
Inte nog med det! Vet ni vad jag gjorde sen? Jo, jag tog upp mitt redovisnings papper, som förövrigt Sophie har skrivit, ur väskan och satte mig åter igen på golvet och tränade in min bit av redovisningen. Ändå stort mina damer och herrar! Ni kan inte ana hur duktig jag känner mig just nu, töntigt nog men helt sant.
Och ja, jag har en vana att alltid sitta/ligga och plugga på golvet. Jag vet inte riktigt vad det beror på, det kan ju ha att göra med att jag inte har något riktigt bord i mitt rum. Fast jag tror inte jag skulle sitta vid ett bord även om jag hade ett så ja.. Hur som helst, jag är klar och jag är nöjd!

19 Nov

Jag fullkomligt älskar våra onsdagar! Datakunskap och matte sen slutar vi.
Jag måste bara tillägga, Emil och Magnus har genom deras matte skills kommit fram till att det skulle bli billigt att resa till Bulgarien, men klassen alltså.  För 5000:- spänn har vi möjlighet att  flyga, bo, supa, röka och äta oss jävligt feta. Funkar för mig,  jag är absolut på!

Alltså, det ryktas om att det blir fika på fredag? på Carinas lektion sista timmen. Det låter nästan för bra för att vara sant enligt mig men man vet ju aldrig. Om det nu är sant så kommer då i alla fall min syn på Carina ändras helt och hållet, jag menar wow!

Ajja.


18 Nov

Det har varit en bra dag med huvudverk som vanligt. Vi har då i alla fall skapat en klassblogg, den är dock hemligstämplad så länge, tills vi fixat lite med den. Ikväll blir det att skriva referat, perfect kvällssysselsättning.. eller så inte. Tror jag ska ta en lång varm dusch nu.

.

Det blev inget plugg idag och nu är det för sent för att börja, även om det kommer att dröja x antal timmar innan jag går och lägger mig. Det brukar ske vid 2 tiden.
Sitter och kollar på 2 1/2 män, dricker te och äter en ost och marmelad macka. Om ni vill veta.
Det låter som att jag äter hela tiden, i alla fall när jag sitter häroch det är väldigt ofta.  Usch.





17 Nov

Dryg dag, slutade klockan 4 och sista lektionen var medieproduktion, färglära med Stina. Inte det roligaste om man säger så. 

Sitter för tillfället och käkar pepparkakor och funderar på om jag ska orka ta tag i svenskan något ikväll, jag måste ändå.

Har äntligen rensat min kontaktlista, det behövdes verkligen. Vill inte ha en massa personer på msn som jag överhuvudtaget inte känner, nu är det dock glest på listan, tyvärr. Men men.

16 Nov







(Erika på bild.)

15 Nov




       

(Bilder från i veckan)


14 Nov

Hellluuuuuuuu.
Nu sitter jag här igen, har tråkigt som vanligt.
Det har varit en allmänt jobbig och tråkig vecka så det känns skönt med helg snart. (som att det alltid känns skönt).
Flåd på Max två dagar den här veckan..igen..som alltid..everyday!  Word provet på datakunskapen gick utmärkt, inte för att det var svårt men i alla fall.
Idag (eller rättare sagt igår .. men.) har jag ägnat kvällen till att skriva klart in miljö beskrivning som ska lämnas in imorgon. Blev sådär nöjd.
Vinter har det också hunnit bli under veckan. Jag som hatar vinter, kyla och snö.

Nu ska jag krypa i säng, godnatt  :-)

11 Nov

Har precis kommit ur duschen och nu sitter jag på sängen, äter vindruvor och kollar på "Systrar i jeans" eller det slutade nu.
Känner mig inte i form, är allmänt sur och ingenting går som jag vill, hoppas det blir bättre under veckan inte för att det är speciellt troligt men man kan ju hoppas. Hade tänkt skriva klart min miljö beskrivning, ska leta reda på en ipren först.

tråk.

9 Nov

Pallar inte skriva egentligen men.
Igår kväll blev det bio med Johanna, Markus och Victor, HSM3. Hehe. Den var ändå bra. . . Tyckte jag och Johanna. ;)
Efter det blev det bilkurragömma men massa folk annat folk och hemgång kring 2.
Sitter just nu och ser reprisen av idol, ska snart klä på mig och gå till Tina.


Om din klass!


 

1. Vem känner dig bäst? - Erika, hon har känt mig längst. :)
2. Är några i din klass tillsammans? -  Vi  är alla knull kompisar
3. Vem är bäst på att sitta framför datorn? -  Det är nog jag Carro och Joel,  vi sitter alltid uppe längst i alla fall. :)
4. Vem är omtycktast av eran gympa lärare? - Sophie tror ju det. Hehe. Ofta.
5. Vem fjäskar mest? - Hm, om det ska vara någon så är det Sophie. ;)
6. Är det någon som är kär i er lärare? - Ja. :)
7. Vem tror du kommer gå ut med högst betyg? - Oj så svårt, ingen aning!
8. Vem vågar skilja sej från mängden? -  Det tycker jag vi nästan alla gör på ett eller annat sätt!
9. Vem låter mest? Carro! Fast ingen av oss är speciellt tystlåten om man säger så!
10. Vem pluggar mest på fritiden? - Niklas kanske, eller jag vet inte.
11. Vilken tjej är mest omtyckt bland killarna: Haha, det vet jag inte.
12. Vilken kille är mest omtyckt bland tjejerna: Det vet jag inte heller. :)
13. Vem är wannabe Sune (tjejtjusare)? - HAHA!
14. Vem kollar på barnprogram?  Det är det många som gör :-D
15. Vem är wannabe Pimp ? Hehe, the gangstas ;)
16. Vem är alltid glad? - Vi är en allmänt glad klass men.. Carro, Mimmi, Sandra K, Celia med flera.
17. Vem blir alltid färdig med proven först? Det återstår att se, har inte haft så många prov än.
18. Vem har sömnproblem? - Jag och säkert några till!
19. Vem säger daaaah oftast? - Ingen.



20. Vem glömmer alltid att göra läxorna? - Hehe, det gör vi alla mer eller mindre!
21. Vem beter sig vuxet? - FFFFFFFFFF! Vi är flumm typ alltid! Men Niklas tar ansvar för sitt.
22. Vem lyssnar på Kent? - Det är några stycken.
23. Vem lyssnar på Carola? - Hahahaha! Ingen hoppas jag.
24. Vem gör aldrig bort sig? - Det är vi alla väldigt bra på. :)
25. Vem sjunger bäst? -  Har inte hört alla sjunga men Sandra B och Erika sjunger bra.
26. Vem kan prata flest språk? - Prata och prata, Niklas vet jag att han kan lite olika.
27. Vem kommer att läsa testet? - Har inte så stor koll på vilka som läser min blogg, men Carro och Erika vet jag. :)
28. Vem är vimsigast? - Hehe, Jojje 112 kanske ;)
29. Vem gillar ekologiska livsmedel? - Inte vet jag.
30. Vem kan slåss bäst? - Troligtvis David.
31. Vem kommer att läsa Samhäll? - Vi är mediahoror och vi går media. :)
32. Vem tål inte mjölk? - Det vet jag inte. Det är då inte gott.
33. Vem tror du har nämts mest? Dunno.

7 Nov

Fan vad jag hatar fredagar!  Engelska, engelska, gympa, lunch, matte, matte, svenska. Inte kul. Det enda som finns att se fram emot är helgen helt enkelt.

Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska ta och göra ikväll, lutar mot en hemma kväll faktiskt. Det var egentligen tänkt förfest hos Tina och sen fest hos Viktor med Johanna, Tina och flera. Kanske var lika bra att det inte blev av, känner mig ändå inte speciellt taggad. Kanske drar till Soppe i stället, om hon orkar. Vi får se.
Ännu mer förkylt har jag då blivit, hostar och nyser gör jag också.

Fan.

5 Nov

Jag förstår inte hur jag kan vara så trött idag också! Jag gick ändå och la mi väldigt tidigt för att vara mig, 10 halv 11 sov jag. Vanligtvis brukar jag sitta vaken till 2-3 på vardagarna.
Idag efter första lektionen (som var datakunskap) så gick jag, Carro, Soppe, Niklas, Fredrik och David och käkade lunch på stan, som alla andra dagar den här veckan. Enda skillnaden var väl att idag blev det Max, i stället för Sublan eller Sunes. Fan vad det går pengar på mat nu för tiden. Fin kropp får man också av en näringsrik burgare som fullkomligt dryper av dressing, från t.ex. Max eller Sunes.  Ja Carro, Ja. Jag följer till gymmet!

Tisdag

Det går inte beskriva med ord hur jobbigt det var att stiga upp imorse, jag har aldrig varit så trött på länge.
Svenska, engelska, svenska och medieproduktion stod på schemat, ganska drygt med tre lektioner innan lunch men.
Efter skolan så gick jag Carro, Niklas och David ner på stan och käkade innan jag tog bussen hem 15.15.

Nu ska jag och resten av familjen bege sig till farfar och fira han.


2 Nov

Jahapp, söndag igen och slut på lovet. Det känns ganska bra ändå, förutom att en fet bok recension väntar på att bli inlämnad och gjort framför allt! Har inte ens börjat. Men men.
Har haft en fruktansvärt tråkig dag, har väl inte gjort speciellt mycket, ätit och sovit, sett film med Tina osv.

Känner att jag börjar bli förkylt också, vaknade upp med halsont och snuva. Känns inte så kul om man säger så, hatar att ha ont i halsen.

Förresten, grattis Sara Samuelsson :)

Tor & Fre

I torsdags umgicks jag med Sophie, Carro och Linnea hos Sophie. Sen vid 9 tiden kom Sjöberg och skjussade oss till Max där vi mättade våra hungriga magar.

På fredag morgonen vid 8 så bar det av till Luleå för Sophie och Linneas rättegång som började ca 9.30. Sophie och Linnea fick först berätta deras verson om händelsen eller ska jag säga händelserna under bode alive. Elins (den åtalades) verson fick vi tyvärr inte ta del av eftersom att den hölls under stängda durrar. Vi fick även höra vittnen som Linnea och Sophie kallat in. Hur som helst så beslöt sig juryn att tro på Sophie och Linneas berättelse och nu får de ca 5000kr var.

Efter rättegången gick vi åt pizza, sen åkte vi hem med Emelies pojkvän. Väl hemma hos Sophie igen var vi alla väldig trötta så vi la oss ner alla fyra och sov i någon timme.
När vi vaknade så var det dags att börja tänka på att göra sig klar inför kvällen, samt förfesta, vilket vi gjorde. Kring 8 kom Lubba och körde oss till "klassfesten" i Stockbäcken.


         

RSS 2.0